TÄVLING

Vinn Poncho från KappAhl på Visualisterna.se

Den här veckan vinner 3 personer varsin Poncho från KappAhl. 

Var med och tävla hos oss på visualisterna.se. Vi firar att det är sommar och lägger därför upp en ny tävling varje vecka och denna vecka korar vi 3 lyckliga vinnare av varsin finstickad poncho från KappAhls höstkollektion. 

 

FullSizeRender-1

 

 

KappAhl´s affärsidé är enkel: att erbjuda prisvärt mode för de många människorna – kvinnor, män och barn, med särskild inriktning på kvinnan mitt i livet. För dem handlar mode om en sak – dig.

 

Just den här ponchon är en av Visualisternas favoriter i KappAhls höstsortiment. Motivera i kommentarsfältet varför just Ni ska vinna.

Ni kan tävla fram till och med lördag 8/8 kl 23.59 och på söndag 9/8 meddelar vi vilka som vunnit här på visualisterna.se.

Lycka till!

 

Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

 

P1000450

10 kommentarer

 • Jessica Sundberg

  Nu när hösten och kylan kommer vill jag fortfarande kunna njuta av härliga kvällar, gärna i goda vänners lag, ute på altanen med tända ljus och god mat medan mörkret lägger sig runt om oss. Men då behöver man något snyggt och varmt för att inte frysa, för kallt kan det bli! Den här snygga ponchon skulle verkligen göra sig fin på mig och förgylla många kvällar framöver!

 • Frida Elmgren

  God morgon på dig,

  Denna skulle vara helt underbar att vinna och mysa i på sena sommarkvällar och tidig höst. Jag håller tummarna för fullt 😀 Hälsningar Frida

 • Frida Elmgren

  God morgon på dig,

  Denna skulle vara helt underbar att vinna och mysa i på sena sommarkvällar och tidig höst. Jag håller tummarna 😀 Hälsningar Frida

 • Amra

  KappAhl kan – svensk sensommar/höst kräver en härlig mjuk, varm, snygg poncho.
  Den passar helt perfekt till alla outfits. Jag vill bara ha den, speciellt när jag kommer att sitta ute i många timmar och titta på tennismatcher som min dotter kommer att spela.

 • Jonathan

  My girlfriend is ALWAYS freezing cold in autumn & winter. Which is not very nice for her – or me 😉 Please let me surprise her with one of these gorgeous ponxhos so I can snuggle up and get warm for once.

 • Anna Eriksson

  DEN vill jag ha hemma i min garderob. Tänkt att få ta fram den när kvällarna blir lite svalare. Så snygg!

 • Margaretha

  I september har jag min första date på väldigt länge och jag skulle känna mig riktigt snygg i Kappahls fina poncho, hoppas på tur såklart!

 • Ingela Kofoed Pedersen

  Som gammal hippie är det härligt att se att poncho fortfarande är modernt 1965 och 2015 och fortfarande hett och jag är rätt igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.