VIVA LA DIVA – TÄVLING

TÄVLING I SAMARBETE MED VIVA LA DIVA

Produkter från Viva la Diva - tävling

Det har inte varit mycket till sommar i år men hösten är i alla fall full av potential. Därför tänker jag att vi kickstartar den med en tävling! Detta kit från Viva la Diva – bestående av 1st highlighter- & blush-palett, 1st ögonskuggepalett, 2st metallic shine liptint samt 3st velvet matte liptint – ligger i prispotten.

Paletter från Viva la Diva

Zanzibar Glow Mud Hightlighter & Blush

Move Me Jungle Eyeshadow Kit

Liptints från Viva la Diva

Velvet Matte Liptint: Caramel, Orange och Macaroon

Metallic Shine Liptint: Vanilla och Bubblegum

För att delta i tävlingen ska du följa Visualisterna på Facebook samt skriva en kommentar (under det här inlägget eller under bilden på min instagram, @amelielund) om hur du gör för att peppa inför hösten. Bäst pepptips vinner! Tävlingen avslutas 10/9 kl 23:59. Efter att tävlingen är avslutad publiceras vinnarens namn i detta inlägg och den kommer sedan att bli kontaktad via mejl, så glöm inte att lämna din mejladress! Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

UPDATE: Tävlingen är avslutad och vinnaren blev Amanda Nyman – stort grattis!

Written By
More from Amelie Lund

POGO: ADVENTURE TIME

Adventure week börjar ikväll och jag håller på att förbereda mig för...
Read More

13 Comments

 • Mitt tips är att plita ned positiva och peppande egenskaper om sig själv på små post-it-lappar. Sätt upp dem på badrumsskåpet och starta varje ny dag på bästa tänkbara sätt. Det är både nyttigt och nödvändigt att boosta sig själv!

 • Man får peppa sig själv och andra ( t.ex vänner ) med att göra allt lite ljusare omkring sig – i vardagen och till fest . Punktbelysningar , lyktor med värmeljus ( batteri el. levande ) , tända mysiga brasor i kamin , om man har någon . Gosiga plädar eller filtar att krypa in i . Ljus och värme – blir man harmonisk av – och det peppas man av när mörkret kryper närmare inpå husknuten ! Humor och lite glädje och skratt – mår man också bättre av .

 • Jag peppar mig själv genom att summera sommarens aktiviteter och evenemang i ett fotoalbum. Jag går igenom alla mina fotografier. Framkallar en del och gör ett album med text och vissa minnen som en konsertbiljett kan komma med. Lite terapi (pyssel) samtidigt som jag lever om sommaren i repris – en karamell att suga på, när omställningen kommer och det är bara att bita ihop, gilla läget och se fram emot nya äventyr!
  (följer på FB Jennya Johansson)

 • Mitt bästa tips är att tända ljus, titta på film ätandes sin favoritglass och samtidig lägga en ansiktsmask och bara mysa! Det är lite att peppa inför den mer mörka hösten. Ett annat är att ge sig själv en treat med ny hårklippning och ny garderob, en lite förnyad image som en present till sig själv!

 • På hösten ger vi oss ut på vandringar – det behöver inte vara så märkvärdigt utan räcker att vara i närmaste omgivningen! Vi tar med oss fika och njuter av höstfärger och klar luft! Ger massor av boost!
  Gillar och följer på facebook: Annika Nilsson

 • Hej!

  Bästaste höst peppet är att göra exakt det man mår bäst av!
  När man mår bäst av det och med dem man mår bäst att göra det med.
  Stort som smått, enkelt som flott.
  Borta eller hemma bäst, ensam, med familjen eller någon favorit gäst.
  Lyxa till, bryta rutiner och fråga sig vad just jag vill.
  Mys och bus i massor i vårt hus!

  FB: Kristiina Söderström

  Ha en fin höst!
  Med vänlig hälsning Kristiina

 • Hej!
  Jag peppar med att pyssla något roligt, återvinna saker, rita på stenar, och inreda hemmet inför höst. Det behöver inte vara dyrbara saker utan något som ligger nära till hjärtat. Stämningen blir bättre och man bevarar miljön. Följer & Gillar

  Mvh, Mariia Faur

 • Mitt bästa pepptips inför hösten är definitivt att göra en liten resa. Helst till något varmt land om pengarna räcker till. Förlänga sommaren med ett par extra dagar och bara ladda om batterierna för att komma hem brun och fräsch lagom till att kylan börjat smyga sig på där hemma. Har man inte råd med sådan lyx så är mitt bästa tips fortfarande att åka iväg någonstans. Till någon annan ort, till stugan eller vad man nu har för möjligheter. Bara få komma bort ifrån vardagen och samla ny energi tror jag gör mycket för att orka med det vardagliga livet!

 • Det börjar med småsaker som glada nagellack och glada läppstift och växer sig automatiskt till glada leenden och en glad omgivning. Det är inte alltid det krävs något drastiskt för att man ska känna sig peppad och fylld av energi, ibland är det de små sakerna i livet som gör den största skillnaden. Själv blir jag lätt deppig i början av hösten och det är inte alltid jag hinner “stoppa” det hela och plötsligt känns den där peppande fikastunden med kompisen och den långa skogsturen med hunden alltför stort och skrämmande och det är då nagellacket och läppstiftet kommer fram! Det spelar ingen som helst roll om jag planerar att stanna hemma i tv-soffan hela dagen, rött (eller blått eller grönt eller…) läppstift passar precis lika bra till mjukiskläder! Och istället för att fastna i tv-soffan i flera veckor så måste man ju ut och träffa folk så att de får se hur förbaskat snygg man är! Varför inte gå och köpa en glass bara så att man får visa upp sina färgglada naglar för kassörskan?!

 • Följer på fb: Manda Nyman
  Jag laddar upp med att göra en lista över serier, filmer och böcker jag ska mysa med när löven och regnet faller!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *