VISUALISTERNA

WELCOME TO THE WEST SIDE!

Igår åkte jag 06:26 tåget från Stockholm till Göteborg och mötte upp Calvin på Centralstationen. Han hade haft lyxigaste kvällen i Göteborg dygnet innan (läs här) och vi satte oss på första bussen norrut!

Planen var att åka till Borlänge fredag – söndag trodde min mamma, men istället satt vi hemma i Lysekil och väntade när hon kom hem från jobbet. Så roligt med att överraska folk asså! Jag har fått extra ledigt från jobbet och stannar tills på tisdag, så nu får ni hänga med oss i mina gamla hoods.


Det första vi gjorde var såklart att hälsa på min syster som är inne i världens bebisbubbla. Jag har blivit morbror för andra gången till en inte ens fyra dagar gammal liten tjej. 


Dom är ju så små. Jag är livrädd för att hålla henne, men jag njuter på håll! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.