Stylist Tove Castor

 

Det etniska Bohemian Modern blandat med det mer stilrena i lyxigare material, jag har varit i studion igen och stylat Indiska ss16 och jag kan lova er att ni kommer gilla detta. Jag kommer kunna både visa och berätta mer efter den 2 december så Indiska kommer visa sitt nya koncept för pressen. Själva har jag både deltagit och följt processen under några månader och det här är bra. Riktigt bra tycker jag. Just idag kan jag bara bjuda på en liten sneakpeek på vad som kommer men det är flera plagg som väcker habegär och självklart kommer jag tipsa er både om godbitarna och mina favoriter. 
   
 

STYLIST TOVE CASTOR

Portfolio Stylist Tove Castor Portfolio Stylist Tove Castor Portfolio Stylist Tove Castor   Portfolio Stylist Tove Castor portfolio stylist tove castor   Portfolio Stylist Tove Castor Portfolio Stylist Tove Castor stylist tove castor Portfolio Stylist Tove Castor Portfolio Stylist Tove Castor Portfolio Stylist Tove Castor Portfolio Stylist Tove Castor Portfolio Stylist Tove Castor stylist tove castor portfolio stylist tove castor stylist tove castor stylist tove castor   Portfolio Stylist Tove Castor

Det här kan jag göra för Er och Ert företag >>>