MIN STIL - TOVE CASTOR

150916 – Min stil

   
Vilken dag! Jag inledde dagen med att möta upp Karin och Calvin för att gå på pressfrukost med Indiska för att sedan åka ut till Sickla Köpkvarter på jobb. Jobb, möte och ännu mera jobb. Idag trodde jag att det stod enbart sociala medier på schemat men innan jag hunnit hem hann jag också med en avstämning med Sveriges annonsörer och så hann jag boka in ett möte på hemmaplan som resulterade i två nya uppdrag. 

Familjen avslutade med att kalasa på de 11 bullar jag köpt för ett av mina uppdrag, jag drog också mitt strå till stacken för att sedan faktiskt ta på mig tightsen och kliva upp på våran crosstrainer. 30 minuter, det  borde bli en vana! 

En nyanserad dag men på kroppen blev det svart och vitt. 

 

Vit skjorta/Anine Bing, Jeans/ACNE, Converse, Kappa/Rodebjer

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.