LIFESTYLE - TOVE CASTOR,  MIN STIL - TOVE CASTOR

151011 – Dagens outfit från Soyaconcept

Enkelt, casual men med några få detaljer som lyfter en hel outfit, Soyaconcept har verkligen flera snygga toppar just nu. På den här gillar jag draperingen och pärlklaffarna på axlarna, den är både feminint och lite edgy på en och samma gång. Tillsammans med de här byxorna, en tight stretch-byxa med (fusk)skinndetaljer blir den en outfit lite åt det rockigare hållet. Här kan ni leka med tanken på hur uttrycket skulle förändrats med en sko med vassa klackar vs. om jag stylat toppen med svart kjol och vita sneakers. Brukar ni tänka i de banorna?  Idag valde jag ett par skor med lite grövre sula och då blir det ytterligare ett uttryck. Även om hösten är här tycker jag att ni kan fortsätta visa anklarna ett tag till, ni kan altid vika upp byxan något, det gjorde jag idag.

 

soyaconcept tove castor

soyaconcept tove castor

soyaconcept tove castor

deichman tove castor

soyaconcept tove castor

soyaconcept tove castor

deichman tove castor

 

Topp och Byxa från Soyaconcept/Skor från Deichmann.

.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.