VISUALISTERNA

2 FAVORITER FRÅN PUB

 
 
Igår var jag iväg och träffade en fotograf och inför mötet satt jag och tittade igenom alla bilder jag har i datorn. De behöver verkligen gås igenom och sorteras. Det finns en hel det riktigt bra bilder och en hel del skräp. Mest tänker jag att jag måste sortera upp bilderna på allt jag gjort och börja bygga en portfolio.
Men så har jag ju även en massa bilder från andra tillfällen under året 2012. Jag fastnade för de här två bilderna. 2 favoriter från förra året. De här bilderna kom till i studion första veckan efter semestern och de ingick i PUB´s höstkampanj 2012. Vi började dagen med frukostpicknick, croissanter och kaffe för att sedan åka vidare till studion där firadet, av en för dagen fyllda 40, fortsatte med skumpa och jordgubbar. Modellen på bilder härdade ut i timmar lyftandes den fantastiska (och tunga) lampan ”Onion” och vi fick dessa två magiska bilder till höstens kampanj. Nära på en alldeles perfekt dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.