LIFESTYLE - TOVE CASTOR

2015 – Vilket år!

Vilket år!

2015- På gott och ont är jag glad över att det nästan är över men vad mycket som har hänt! Det har varit full fart på jobbet och det minsta jag kan säga är att det varit variation på uppdragen. Jag har stylat editorials och lookbooks, stylat och koordinerat visningar på både Fashion Week, hos Landshövdingen och på Optikmässan. Vi har byggt upp Visualisterna från grunden (vi och vi men utformning, utredde och funktioner) men allra mest har jag kanske ändå fotograferat. Det har blivit flera tusen bilder, både till bloggen men också till andra sociala mediekanaler. Både mina egna och andras. Jag har trendspanat, jobbat med dekor och stylat showrooms, gått på en del nitar men också upplevt framgång. 

Jag vill passa på att tacka alla Er som hänger med mig här på bloggen och mina kunder får ett omtumlande men fantastiskt år. Nästa år kommer att bli ännu bättre!!

Privat har det varit 100 handbollshallar, ett adjö till huset i Bretagne och ett HEJ till ett fantastiskt hus på Bornholm. (Tack Mamma!). Vi har byggt ut (trestegsraketen behöver en dag till haha), vi har renoverat båtmotor och umgåtts med vänner och familj.

Nu firar vi ut och så firar vi ännu hårdare in!!

Årskrönika                         

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.