VISUALISTERNA

3 året gillt

Jag föll pladask för den här kappan från HOPE för tre år sedan. Jag såg den på en tjej i föreläsningssalen när jag läste Kontsvetenskap på Stockholms Universitet. Jag gör ofta så, när jag ser något jag gillar, går fram och frågar vad det är, vart det kommer från och så där. Sån är jag. Jag är också hon som gladeligen tittar dig i nacken på vad det är för ettikett om denna någon inte har ett svar. Om jag får förstås, helt galen är jag ju inte. Men jag är också tjejjen som smygfotar sånt jag gillar för att inte glömma bort vad som inspirerat mig och därför blir jag lika inspirerad igen när jag scrollar genom min egen kamerarulle. Där hittar jag en massa kul.

Det jag egentligen vill säga nu är att när man köper något man verkligen gillar, då gillar man det. punkt. Då håller det i flera år, oftast tycker man fotfarande om det när plagget inte längre håller ihop, till skillnad mot närman köper något för att det är inne, trendigt eller för att någon man ser upp till har det. Då tröttnar ialla fall jag väldigt fort. Det är bara en av fördelarna med att jobba med styling. Jag kan leka med alla trender utan att det kostar mig en krona. Däremot borde jag tänka på det lite oftare, det där att mer välja att bara köpa det jag verkligen gillar. Det JAG verkligen gillar, för att titta så mycket på kläder dagarna i ända det leder sannerligen till en hel del impulsköp. Som den rutiga kappan från förra året…den vet jag inte om jag kommer plocka fram i år. Det blev inget vidare bra PPA (Pris Per Användning) på den. Bättre är det på min kära HOPE kappa. För den liksom gillar jag på riktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.