VISUALISTERNA

5 snabba

IMG_0800

Det kom 5 frågor och här kommer mina svar – off we go!

Vad fick dig senast att skratta?

Faktiskt så skrattade jag alldeles nyss när jag satt och åt lunch hos en kund. Vi satt 4 tjejer som gjorde oss roligare och roligare över den här nya ”militärträningen” som poppar upp överallt. För ett par veckor sedan var jag tvungen att stanna vid et övergångställe för att två kvinnor i övre medelåldern joggade förbi med en trädstam under armen. Bara en sån sak.

Vilket är ditt bästa plagg i garderoben?

Mitt bästa plagg är en LBD från Filippa K. Enbart för att den alltid funkar. Med heltäckande stumbyxor och kängor eller klackar spelar ingen roll. Den går att dressa upp och ner till oändlighet.

Om du hade 5 minuter på dig att fixa dig på en fredagkväll, vad gör du?

Jag är inte en person som tar lång tid på mig, det är nästan alltid en quickfix men eftersom det verkar som att jag ska på nåt extra så: Jag drar på mig Filippa-klänningen, fixar håret med torrshampoo, sotar mer kajal runt ögonen, röda läppar och överdoserar mascaran något. Samma sak hade jag gjort om jag hade 15 minuter på mig, eller 45…

Vilken är din favoritstad i världen?

Paris bara för att. Inget klingar lika romantiskt som Paris.

Vilken är din favoritlåt just nu?

Gud, jag är nog inte en ”just nu tjej” men det är nog Laleh – Some die young. Alla kategorier. Frågar ni mig om två år svarar jag nog samma. (Iklädd LBD, med sotade ögon och röda läppar)

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.