70-tals babes

Bild2Som jag varit inne på tidigare är 70-tals influensen en tingande trend våren 2015. de runda glasögonen, både som solglas eller till vardags, vida raka byxor eller flared, pimpiga pälsar, headbands som tar för sig, hattar och denim med retrokänsla.

Jane Birkin är en stor källa för inspiration men inom mig pågår en strid mellan 70-tals bohemen och en något mer avantgarde Tove med 90-talsinfluens. Men, vad är egentligen en stil, EN stil? Dress for the occasion kanske  ska bli min nya stil?

 

Tags from the story
, ,
Written By
More from Tove Castor

Dagens outfit – a good one!

[ezcol_1third][/ezcol_1third] [ezcol_2third_end]Det var länge sedan jag fick så många komplimanger för min...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *