Allt är inte svart vitt

IMG_3106 - version 2   Inte bara svart heller även om jag älskart – färgen alltså och kaffet. Ibland måste man däremot vara lite svart och vit. Det går inte att äta alla kakorna och behålla midjan smal. Frossar jag i smågodis passar inte byxan. Men nu ska gråzonerna bort! jag har lagt på mig några “frilanskilon” och med frilanskilon menar jag de där 3 som man oundvikligt får på köpen när man slutar träna och prioriterar bort att äta. Det är ju inte direkt några matbilder i min blogg och det beror nog mest på att det inte finns några “Chiapuddingmoments”, “grönsmoothie med snyggt sugrör” eller eller “här sitter jag och njuter av en sallad” ögonblick i min vardag. Det är mer “kaffe och smörgås to go”, “har jag druckit något annat än kaffe idag” och “jag har inte tid att träna” stunderna som passerar i 190. Men idag. Idag har jag tränat på morgonen, ätit fukost (utan att fotografera den dock) och idag har jag bestämt mig – Frilanskilona ska bort – För jag har inte råd att köpa nu garderob och jag saknar faktiskt ganska många plagg som redan hänger i den garderob jag har. Tänk att 3 kilo kan göra så stor skillnad.

Tags from the story
, ,
Written By
More from Tove Castor

WHYRED SS17

Fashion Week ss17 är i full gång!  Absolut bäst styling dag 1...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *