ANNA QUAN MONOGRAME CUFFS
MIN STIL - TOVE CASTOR

ANNA QUAN – DAGENS OUTFIT

Idag invigde jag min nya skjorta från Anna Quan som redan en ny favorit. Älskar den förutsättningslöst för de två detaljerna som verkligen tar för sig – Skjortans extra oversized cuffs/manschetter som jag dessutom låtit broderas med monogram. TC för Tove Castor. 

 

ANNA QUAN MONOGRAME CUFFS

 

Skjorta/Anna Quan, Byxa/Cubus High waist Hanna, Skor/Hope. Min väska med kedja kommer från svenska Patouf.

 

ANNA QUAN är grundat av den australiska designern Anna Hoang. Namnet Anna Quan, härstammar från designers första och mellannamn. Hon fokuserar på kvinnans ready-to-wear garderob men med fokuset att göra vardagen lite mer speciell och inte begränsa vackra kläder för få tillfällen.
Hennes specialité är starka skräddarsydda siluetter med subtila detaljer som verkligen gör plagget. Vackert skräddarsydda fickor, dolda detaljer, rena linjer och kläder som man kommer att bära i många år framöver. Anna Quan debuterade med sin SS15 kollektion på Mercedes Benz Fashion Week Australia 2014.

När jag snubblade över den här skjortan kunde jag helt enkelt inte låta bli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *