LIFESTYLE - TOVE CASTOR,  MIN STIL - TOVE CASTOR

Äntligen en sommardag!

  

 

Dagens outfit kommer i från Soyaconcept. Shorts har nära på tagit över kjolens roll i sommarsverige under senaste åren och de här från Soyaconcept har ett snyggt print tycker jag. En tidlös modell och ett tidlöst print. Toppen är en annan favorit och det är fram för allt passformen jag gillar. Den här typen av ärm, eller ickeärm, ger ett kvinnligt och snyggt fall och passar lika bra under kostym på jobbet.

 

Jag varierar vart jag placerar midjan beroende på vilket uttryck jag vill ha. Casual på höften eller mer 90-tal med midjan högre upp med instoppad topp. Små, små ändringar som faktiskt kan göra stor skillnad. Jag tycker ni ska prova er fram när ni står framför spegeln. Just vart man väljer att placera midjan kan förändra proportionerna, din kroppsform och en hel image. Sedan kan man ju så klart förstärka den med skor, accessoarer osv men det är inte så illa barfota på altanen heller.

 

 

 

Topp/Soyaconcept, Shorts/Soyaconcept, Solglasögon/Ray Ban Cockpit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.