BEAUTY - TOVE CASTOR

Äntligen typ

Jag snubblade över en text på nätet som handlade och vanliga misstag och kunde inte låta bli att känna mig träffad.

Helt plötsligt får du finnar där du brukar applicera rouget. Det måste ha varit något du ätit, tänker du, men faktum är att det antagligen är dina sminkborstar som är bakteriehärder deluxe! Tvätta med rengöring anpassad för sminkborstar eller med lite diskmedel.

Guuud – jag vet inte om jag någonsin gjort rent mina borstar. Några av penslarna ja, för att inte färgerna ska bli fel men borstarna? Det tog jag tag i i helgen!

 

Just när det kommer till borstar så är det ju inte bara att tvätta dem med vad som helst men på en pressvisning här om veckan så fick jag med mig ett pressprov på en rengöringsprodukt som heter Från Beutyblender som heter Blend Cleanser Solid. Det här är en produkt som är framtagen till foundationsvampen Beautyblender men som man med fördel även an använda att rengöra sina borstar med. Enkelt, en produkt i mon smak, som en tvål i en liten ask.

 

Det är ju inte med stolthet jag lägger upp den här bilden men jag är tillräckligt ärlig för att erkänna att det här är andra rengöringsbadet. Fy vilka snuskiga borstar jag haft!

Men nu så är de rena allihopa och det här är vad jag kan kalla ett avskräckande exempel. Nu ska jag använda rena penslar, använda ansiktsmask och sluta fuska. Och så ska jag leta reda på en bra foundation.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.