MIN STIL - TOVE CASTOR

Att klicka hem helt oprovat

Nätshopping har verkligen gjort sitt till när det kommer till utbudet, jag vill inte ens tänka på hur begränsad våra föräldrar var när det kom till shopping. Då gick man och handlade och det utbud som butikerna i stan hade var det som fanns att tillgå. Om jag inte har helt fel fanns det också bara två säsonger, sommar och vinter, inget resort, pre spring, spring summer, pre fall, fall winter osv. 

 

Nu klickar vi snabbt hem det som väckt vår uppmärksamhet, provar hemma och returnerar utan problem om vi ångrat oss eller om passformen inte var rätt. Idag vågar vi till och med klicka hem ett par skor som vi inte sett live och som knappt finns i butik. Det var också precis vad jag gjorde idag och nu kan knappt bärga mig tills de landat i brevlådan.

Klick Klick -”The Pacific” från Blankens.

IMG_2721-1

 

Följ min blogg med Bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.