VISUALISTERNA

Avskavd Chanel är ändå Chanel!

 

Jag har ofta lockats att köpa massor med nyanser och färger av nagellack. Det är som smågodis, eller samlarobjekt, jag vill ha dem allihopa och förköper mig ofta på lack som jag bara provar en gång och sedan ger jag bort dem. Däremot har jag några färger jag ständigt återkommer till och det är rött och svart. I flera år har jag haft röda tånaglar och varierar mellan röda och svarta på händerna. På sista tiden har det dock varit svart som regerar. Därför har jag äntligen gjort slag i saken och köpt min två standardlack från Chanel. Inte för att det syns att det är Chanel utan för att det känns. Jag vet om det och även om de oftast är avskavt, det är liksom också standard när man jobbar som stylist, så är det ändå avskavd Chanel och det är ju lite bättre…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.