BEDÖMD

Ibland så hamnar jag i sådana där situationer så jag blir väldigt medveten om mig själv som person. Jag som tidigare jobbat som pedagog och regelbundet gjort bedömningar och satt betyg hamnade i fredags på en lunch där jag blev oerhört medveten om att jag utsatts för en ordentlig förstudie. Skulle kunnat vara riktigt jobbigt men det var ganska kul, jag är bara lite för bekväm för att leva myten fullt ut vareviga dag, fast jag kanske borde.
Hur som haver så blev jag bjuden på lunch. Det var en jobbrelaterad, kontaktknytande lunch men en kvinna som jag hört bara bra saker om, en kvinna som är framgångsrik i det hon gör och är ödmjuk nog att hjälpa och lyfta dem hon har omkring sig. Det är i alla fall min uppfattning och min magkänsla brukar det inte vara något fel på. Efter en stund kommer vi in på hur man kan tänka när man knyter an sig samarbetspartners och det var då det blev intressant. Ho sa. Jag brukar tänka så här. Nu generaliserar jag fritt men -Om Tove Castor var ett varumärke. Vilket varumärke skulle hon vara då. Och då kanske svaret är; BACK (inte rocketsience i och med att jag satt i min Back for Good klänning men ändå) Sedan fortsatte det _Om Tove Castor var en bil, vilken bil skulle hon vara då. Och vilket Magasin etc etc. Där droppade hon dock varken Bilmärke eller namn på något Magasin men jag han tänka några vändor! Ha ha.
Jag jobbar ju med styling och uttryck och vet ju hur mycket det säger om en person eller karaktär ändå har det aldrig varit tydligare för mig än då, att jag ofta befinner mig bland likar och att jag blir synad och bedömd. Så nu är det bara att ta tag i detta. Vilket varumärke är jag och vilken bil. Bil tror jag dock jag skippar för jag kan inte tillräcklig många men nog var det en lunch som satte sina spår. Det vill jag lova.

Written By
More from Tove Castor

DE VACKRA SISTA SKÄLVANDE TIMMARNA

  Det vackra i ett par dagar vissnande tulpaner. De är som...
Read More

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *