MIN STIL - TOVE CASTOR

Behöver du rusa ut och köpa något att ha på dig på nyårsfesten?

IMG_0019 IMG_0005 IMG_0008

I stället för att lite desperat köpa ett ”one hit wonder-plagg” till i kväll bara för att det är nyår tänkte jag satsa på ett par garderobsvarma svarta klassiker och istället köpte jag ett par nya skor. För visst kan det bli dyrt när man är lite desperat. Man vill ju vara fin på nyår och det är ju som bäddat för att komma hem med ett reafynd som bara blir använt en gång.. Därför väljer jag i år att investera (japp, det är så vi kallar det!) i ett par skor som jag haft i ögonvrån under en längre tid och skorna får liksom stå för det där lilla extra, och i och med att jag tittat på dem ett tag så går de absolut inte in i kategorin reafynd, fast de var på rea….Kanske kommer jag att få äta upp det här?

Hur som helst så blir det en svart outfit som jag vet att jag gillar, rosa skor till det och i övrigt ganska enkelt, jag gillar ju när det är lite rakt på sak. En annan ide hade ju varit att satsa på att köpa något blingit, kanske ett statement halsband eller ett par örhängen av modellen större, men det hade för min del definitivt bara blivit använt en gång – So shoes it is –

Kanske adderar jag förra årets reafynd från Malene Birger som faktiskt är både statement och blingit och använt bara en gång…Jag får väl ta på mig att använda dem lite oftare, både skorna och blinget…..!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.