Castors Cocktail #16

IMG_6361.JPG
Fredagskväll och dags för en Castors Cocktail och vad gör man när man jobbat 7-11 hela veckan lång? Idag tillämpar jag “pysparagrafen”, ni vet när man får fela lite och det är ok, så dagens cocktail blev ett glas rumstempererat bjudvin. Bättre än inget tänker jag. Trots att jag inte kan dricka rött eftersom jag då vaknar på nätterna och har vargtimmen, vilket innebär ångest mm mm mm. Men. Ibland räcker man inte till och då sippar man glatt på ett glas vin trots att det inte är en cocktail och fel färg. Men jag tror, jag är nästan övertygad om att min man har en drink till mig när jag kommer hem….om 3-4 timmar eller så. När andra går ut då kommer jag hem. Puss

Written By
More from Tove Castor

Hösten hos Twist&Tango

Tack Twist & Tango och Niklas Berglind för en mycket trevlig kväll...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *