LIFESTYLE - TOVE CASTOR

CONTENT CREATOR

Visst hajar jag fortfarande till när jag stöter på bilder som jag varit med och stylat och ofta även fotograferat själv, jag undrar om man nånsin kommer vänja mig helt med det?  Lika många bilder som jag själv lägger ut levererar jag också till andra som de här tex Ett stylinguppdrag för en kedja och en bild ur en serie bilder som jag fotograferat och stylat för en handelsplats. I det fallet har även en byrå varit inblandad och tillstått med det grafiska. Alla bilderna är avsedda enbart för olika sociala mediekanaler.  

content creator    

content creator indiska  
Som Content Creator på frilans skapar jag unikt material till sociala kanaler. Med unikt material menar jag material avsett bara för de digitala kanalerna, ett innehåll som bara används där. På så sett kan företag och varumärken fylla sina olika kanaler med olika innehåll. För att nå bästa resultat bör man dela något unikt i vardera kanal, man måste tänka på att man måste förtjäna sina följare. Om samma innehåll delas i samtliga kanaler, varför skulle vi då vilja följa samma varumärke på både FB, Insta, Twitter osv? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/totovove/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35