MIN STIL - TOVE CASTOR

Cross body – Dagens outfit

   
Cross body – ordagrant. En ”Cross body bag” är en väska som har en axelrem som man kan hänga tvärs över bröstet. Från ena axeln ner på andra sidans höft. Helt oavsiktligt bar jag idag väska och kamera X-body. Samma lika men ändå inte. Men det blev ju definitivt en detalj, ser lite ut som att jag ska ut i strid eller anslutit en blåsorkester.

Dagens outfit: LBD/FilippaK, Sandaler/Blankens, Accessoarer: RayBan’s, Louis Vuitton och Panasonic Lumix kamera

Idag träffade jag också på Calvin. Om allt går som det ska kommer vi att jobba en hel del tillsammans. Lovar att berätta så fort jag vet mer! 

Det kommer också inspiration från de pressevent jag var på idag. Allt från höst och jul till SS16. SixtyDays. Låter det märket bekant? Jag har också tittat närmre på Ceannis, Soyaconcept och KappAhl och valt ut några favoriter från dem alla fyra. 
Nu är cirkusen igång!
 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.