DAGENS OUTFIT 50/50

Jag älskar att vända ut och in på idén av hur ett plagg ska bäras och eftersom jag klippte av kragen på min förra vitskjorta för att sy en kjol så har jag köpt en ny. Just nu är grejen att bära spagetti-straplinnet utanpå skjorta/tröja men ännu snyggare är det att bära under och över på samma gång 50/50. 

Like this look alot! 

   
    
   
Skjorta/J.Lindeberg, Linne/Weekday, “Skinn”tights/H&M, Loafers/Stella McCartney, Halsband/Yasar Aydin, (Solitär kär present) Örhängen/Maria Nilsdotter

  
 

 

Written By
More from Tove Castor

Fashion Flashdance Flashback med Kanye West x Adidas Originals

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end] [ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end] Kanye West x Adidas Originals – Jag gillar...
Read More

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *