DAGENS OUTFIT VALBORG VID CAROLINA REDVIVA

valborg i uppsala

Nyss hemkomna från Uppsala och Carolina Redviva kan jag konstatera att våren är här och att jag definitivt borde ha tagit med mig min studenmössa in. Det kändes familjärt att de Gotlands Nations fanbärar gå förbi med fanan. fanan karl burit sååå många gånger, lika hemma kändes det att höra Vintern Rasar och Studentsången och givetvis sjöngs det med!

Gotlands Nation. Där bodde jag (tack Aja för att du fixade det och tack för att du också fixade en uppkörningstid för mitt körkort och allt det andra ja du vet ;-)) Där träffade jag min man, där i festsalen döpte vi vår son (Yes han fick en Gasque i doppresent av 1Q Heli Nemvalts) och i samma festsal hade vi vår bröllopsfest. H var nationsbebisen och HBPF var den enda mat vi åt åren då puben bytte namn till Bettys och Gotlandsparken utanför inte ens hade ett namn…

 

valborg i uppsala

valborg i uppsala

 

Kostym/Rodebjer, T-shirt/Femma Collection, Boots/HOPE, Väska/Alexander Wang, Solglasögon/Gucci

 

valborg i uppsala

valborg i uppsala

valborg i uppsala

valborg i uppsala

 

Mösspåtagning klockan 15 vid Carolina Redviva

Written By
More from Tove Castor

FASHION WEEK DAG 1

Fashion week revs av som ett intensivt plåster. Tänkte fånga upp och...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *