VISUALISTERNA

David Beckham boxers

 

David Beckham boxers. Hur snygga är inte mina favoritshorts? Hela sommaren levde jag i ett par boxers från H&M David Beckham osm jag sytt om lite. De jag föll pladask för var nämligen stl XL så jag har inte bara sytt igen gylfen utan även tagit in dem betydligt i sidorna och vips så fick de revärer. Älskar att de är så krispigt vita. lagom slacker och snygga. Kanske är det för att jag göttar mig i pressvisningar av ss15 i dagarna tre som jag vaknade med sommaren på näthinnan? Direkt efter att jag nördat klart vår och sommar ska jag se vad jag kan göra här hemma åt att julen närmar sig. Hos oss är det fritt fram för jul från 1:a Advent. Det är starten, traditionsenligt, fast glöggpremiären är inte lika helig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.