Dumpat i veckan

Bild3

Varje dag tar jag flera sceenshots på allt som inspirerar mig och allt jag skall komma ihåg. Jag tar också kort på allt från saker jag ser till inköpslistor, parkeringskvitton och fina färgkombinationer. Här är ett axplock från vad som inspirerat mig den här veckan.

  • Jane Birkin – alltid inspirerande.
  • Pepparkaksvetelängd – här blev det bilder på hela receptet.
  • Acneväskan! – Inte ny men kittlande snygg.
  • Randigt på längden och tvären – Randigt är alltid instressant.
  • Golvinspiration – Vi bygger just nu ut hallen, “vi och vi”…
  • Orange och Rosa – Återigen, alltid inspirerande.

 

Written By
More from Tove Castor

MEDELHAVSVÄRME

Helt galet varmt var det i Stockholm igår. Tur är det att...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *