Elle Galan – BTS

Så var det äntligen dags för lite bilder bts från finalvisningen på Ellegalan men först två bilder från catwalken. Visst är det magiskt! Allt till tonerna av Miley Cyrus och Shinead o´Connor.
1200-2 1200-1
Jag tog många bilder, så många att jag mitt på dagen fick lägga telefonen på laddning och likaså framåt midnatt. Därför har jag inte så många bilder från efterfesten för då låg min telefon i receptionen för att laddas för andra gången. Jag prioriterade att ha en telefon som fungerar på vägen hem, tycker det känns bra att kunna både ringa och bli nådd när jag skall ta mig hem ensam.

Jag jobbade hela dagen med förberedelserna inför finalvisningen som stylades av Robert Rydberg. Hr var det inte plaggen i sig som skulle visas utan mer en inspirationsvisning. det var därför plagg från alla möjliga designers och mycket som sytts upp bara till detta. I år var det väldigt inspirerat av Chanels sista ingång ss 13 som jag bloggade om här, där Karl Lagerfeld mitt i debatten om homusexualitet och Ryssland visar upp sin brudklänning i par. Roberts visning gick nog under namnet Lesbian Wedding om jag inte har fel. Visningen var magisk. Nu har jag i och för sig bara sett den på pressens bilder och de ser så bra ut. Outfitsen var magiska, detaljerna kreativa och stylingen flawless. Sä här presenteras outfitsen innan modellerna har varit förbi på fitting.

IMG_3471

Och så här ser arbetsplanen ut när allt är provat och klart.

IMG_3491

Varje modells outfit steamas och häng i ordning prydligt. När modellerna är i väg och får make och hår. En stund innan visningen kommer de förbi för att bli klädda av oss.

IMG_3525

För att sedan ställa sig i “Line up”, alltså i den ordning som de skall in på catwalken. Tidigare på dagen har det provgåtts och klockats i tre omgångar och om alla modeller inte är på plats så hoppar vi in och går. jag gick alla tre men blev inte castad. haha

I line up går både make och hår över modellerna igen. Vi ser till att allt sitter som det ska, rollar, fixar och trixar. Dennan gången var det ballongen som spelade huvudrollen.

IMG_3576

Och några av modellerna fick lugg.

IMG_3557

Som sig bör har brudarna en kvast i handen.

IMG_3566

Och några i väskan.

IMG_3578

Written By
More from Tove Castor

Direkt efter tredje behandlingen

  Bra för er som är nyfikna på hur det känns att...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *