FASHION - TOVE CASTOR

En Fashionjunkies boktrave

IMG_1550

 

Det är nog inte bara jag som älskar att äga böcker?! Just nu så har jag flera böcker som verkligen längtar efter att bli lästa, som t.ex. Lena Dunham – Not that kind of girl – som jag fick i julklapp. Min mentor, Karina Ericsson Wärn´s – Banbrytande Mode. Hanna och Amandas – The golden Year och How to be a Parisian.  Flera guldkorn som hunnit samla damm även fast hela hjärnan skriker efter att få ta del av innehållen. Min trave innehåller allt; lite självhjälp till att våga ta nästa steg, mycket modenörderi, en del ”du duger som du är – du är grym och en del screw hårborsten och för guds skull, Våga vara lite dekadent. Det kan vara svaret på livets gåta i en trave på fyra, kan och kan, det är nog svaret på livets gåta.

Halsbandet med undulaten är ett DIY-projekt. Undulaten har en stor plats i mitt hjärta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.