MIN STIL - TOVE CASTOR

En (härom) dagens

 
 

 

Klänning från &Other Stories och klassiska svarta Converse. Ett bra sätt att dressa ner en ganska uppklädd klänning. Precis som man vill ha det.

Mitt upp i Fashion Week och jag borde ha X antal outfits att bjuda på och XX antal bilder från de två första dagarna och det har jag. Det jag saknar är tid. Idag inleds dag 3, som är den sista dagen av veckan som alltså inte är en vecka utan mer en minivecka. Men se det gör ingenting för jag vet inte hur vi skulle orka. Imorgon har jag två visningar, off FW, som jag ska göra. En visning som jag stylar och en visning som jag koordinerar och det är veckor av jobb som nu är inne på sluttampen. Därav tröttheten skulle jag tro. Jag är också ganska trött på att släpa runt på Dramaten – min ständiga följeslagare.

Men nu är det dags för Fashion Week Stockholm dag 3!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.