BEAUTY - TOVE CASTOR

ESTEE LAUDER SUPER NOIR

Kommer ni ihåg att jag var förbi Estee Lauders Stockholmskontor under pressveckan? Egentligen var jag där för att titta närmare på deras nya foundation Doubble Wear Nude men bland pressproverna fanns flera produkter som intresserade mig minst lika mycket. Ett ex är Super Noir som är en mashup mellan en skugga och en eyeliner.

 

estee lauder super noir

 

Som en krita för att få perfekt svärta runt ögat. Inte helt lättapplicerad för linjen tenderade att bli ganska bred, tyckte jag på morgonen, under dagen kände jag att den hade nog fått bara ännu bredare och suddats ut något mer i kanterna. Det här kan bli en ny favorit!

 

estee lauder super noir

 

 

Snapshot från idag

Hela dagen har jag varit och fotograferat i Uppsala. 

estee lauder super noir

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *