BEAUTY - TOVE CASTOR

esthechoc – Bli snygg med choklad!

esthechoc skönhetschoklad

 

Förra veckan var jag på ett pressevent för världens första ”skönhets choklad” – esthechoc. Skönhetschoklad. Att vi blir lite lyckligare av choklad är ju ingen hemlighet och lyckliga människor är ju vackrare, det är min första tanke.

Men teamet bakom hade brittiska forskare på plats. En esthechoc per dag sägs skydda din hud från åldrande och ger dig hälsosam och strålande hud och det är ett forskarteam vid Cambridge Universitet som utvecklat och patenterat chokladen. Precis som all annan hudvård och kosttillskott är det regelbunden användning som gäller och vi fick med oss en 21 dagars kur.

För min del tycker jag det låter för bra för att vara sant, mörk choklad är ju en av mina största svagheter, men så reagerar jag ofta när det gäller all skönhetsvård. Först med skepsis för de som pratar om sina egna produkter är ju alltid en ambassadör och kan inte annat än lovorda sin produkt men på sista tiden har jag hittat så många produkter som faktiskt håller vad de lovar.

Jag kommer såklart ge esthecoc en chans för att ta en chokladbit om dagen det känns lockande och OM ni tycker att jag blir snyggare och snyggare de kommande veckorna, då vet ni vad det beror på 🙂

 

esthechoc pressevent tove castor

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.