ETT BÄTTRE KÖP!

Det har gått två år sedan jag köpte min skinnkjol och det var verkligen ett bättre köp. Jag ser ännu samma modell på presskontoren inför kommande säsonger, samma modell, samma material, samma konstruktion. Jag skall villigt erkänna att jag kanske inte använder kjolen så ofta men varje gång jag gör det är det många som frågar om och uppmärksammar den, jag har själv använt den till två olika visningar och det är är kanske dags att använda den lite oftare innan den börjar kännas utdaterad? Snygg är den och bekväm men kanske det bästa med kjolen är att man får en midja, en ganska tilltalande midja.

 

IMG_1749

T-shirt/Whyred, Skinnkjol/H&M Trend, Solglasögon/ RayBan Wayfarer

Written By
More from Tove Castor

H&M Studio – Ready to wear

Det har nu blivit tradition att H&M visar H&M studio under modeveckan...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *