VISUALISTERNA

FASHION WEEK DAG 3

Dag tre var den längsta dagen. För att komma ikapp med uppdraget jag lämnade för att köra till The Local Firm visningen kvällen innan begav jag mig till Uppsala klockan sex på morgonen. Där väntade fyra timmar jobb innan jag satte mig på tåget mot Stockholm och Tiger of Sweden. Visningen som avslutar FW förbereddes hela dagen med fittings och fix in i det sista. Så roligt och så lärorikt. Där i tältet kan man studera varenda pusselbit i modesystemet. man är både nära och mitt uppe i. Med mig hem fick jag med mig ett sug efter att fläta håret, vilket jag gjorde, trötta fötter och ett leende på läpparna. Efter visningen minglade jag in min födelsedag.

Här är mina favoriter från Tiger. Det svarta linnet, finstickat med dragkedja i ryggen. Håret, håret, håret och skorna. Svag för skor.

Unknown-1

 

 

IMG_1021 IMG_1018

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.