LIFESTYLE - TOVE CASTOR

FEM DETALJER SOM LOCKAR

 midjeväska pumps från malens birger langaeble 

 

Medan jag håller som bäst på att smälta och sortera alla intryck från Fashion Week och vad som kommer till nästa höst är det egentligen i vardagen full fokus på vår och sommarkollektionerna. Det är dags att damma av och titta tillbaka på mina egna anteckningar och hålla koll på vad som kommer in i butiks och online. Igår, med en något blekt Melodifestival i bakgrunden, klickade jag runt bland webbshopparna, sipprade på en ekologisk Reserva och landade i en del detaljer som inspirerar mig och där våren landar rätt i min stil. 

  • Bag Loop Icon från Rodebjer. Glöm midjeväskan a´la 90-tal, den uppdaterade versionen från Rodebjer landar betydligt mer rätt. Kan också bäras som en crossbody med axelrem. (BTW kommer midjeväskan ännu mer till höst/vinter16).
  • BANG från Maria Nilsdotter. Bokstäver, ord och tunna kedjor, kombinera ihop ditt eget budskap.
  • Kedjor från Langaeble. Maximalism. Stora örhängen som tar för sig är kanske allt du behöver om du inte gillar extra allt. Tänkt stort!
  • Lite rundare glasögon, gärna helrunda också för all del, men jag gillar den här lite ”grafisk formgivar” stilen.
  • Pumps från Malene Birger. Peeptoe… Jag kan inte släppa peeptoe, jag har alltid gillar det. Den lite klumpigare klacken är vad som gör de här pumpsen till de trendigaste våren 2016.

 

Och varför inte leka med rosa toner på läpparna i sommar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.