VISUALISTERNA

Fobi vs. Rädsla

Min stora fobi är nattfjärilar och det är ingen hemlighet. Sen sommarlovet -88 på Gotland och en stor lurvig nattfjäril med luden tjock kropp fladdrade upp vid min huvudkudde så är jag livrädd! Jag veeeeeet att dom inte är farliga men jag kan inte med det där förvirrade fladdrandet, fy f*n för det….
En annan skräck är såklart att vårt lilla hus ska brinna ner, den rädslan delar jag nog med fler gissar jag. Särskilt viktigt att tänka på nu när alla börjar tända ljus i höstmörkret.

  Sätter jag då upp den här coola (men lite läskiga) brandvarnaren hemma i taket så besegrar jag en rädsla med en fobi, smart va?!  

  
Jag tycker den är spännande, rolig design på en livsviktig funktion, bra där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *