VISUALISTERNA

FORMEX

Igår var jag på Formex, som i år hade temat Eclectic Touch. I och med att jag nära på inte gjort annat än jobba med Formex@PUB under halva augusti var det roligt att gå runt och hälsa på  alla de som ställer ut på PUB som jag tidigare bara haft mail och telefonkontakt med. Så glada och trevliga människor jag fått möta! De har inspirerat mig både med sitt driv och mod men även med sin design. En av dem hade något som väckte starkt habegär. Mer om det senare….

IMG_0713

Sprang också på ett annat bekant ansikte. Jag hade inte en aning om att hon skulle vara där, inte heller vad hon jobbade med. I Home Structures monter fanns flera intressanta produkter men extra förtjust blev jag i dessa. Irislights som är en ljusslinga där ljuset silas genom bollarna som består av trådar som lindats för hand.

Tittade också förbi Anna som var där med Ceannis. Bara för att Anna är så galet duktig på att få till den mest fantastiska miljö man kan tänka sig. Till och med i en monter i en mässhall. Själv var jag tyvärr dålig på att komma ihåg att ta kort. Damn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.