LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Första steget – Att sätta upp mål

Innerst inne är jag en yoga-tjej, det är bara det att jag aldrig yogar, men jag har alltid varit det. Långt innan jag visste att yoga fanns. Jag låg alltid, i som jag sa ”obekväma positioner” på golvet när jag var liten och när jag senare kom i kontakt med yoga känner jag igen flera av de där obekväma positionerna, tex Sarvangasana (axelstående med stöd) och Halasana (plogen). Obekväma var de ju för att de tänjde, byggde upp och sträckte ut muskler som jag annars inte riktigt kom åt. Men om jag nu är en person som gillar att ligga lite obekvämt så är jag ändå oerhört bekväm av mig. Jag lyckas inte riktigt få till det här med träning dit man behöver gå, byta om och frysa ett tag innan man blir varm. För att inte tala om duscha borta. Men en sak har jag lovat mig själv den här hösten. Jag ska gå minst en gång! Minst en gång – kommer jag iväg har jag lyckats och blir det fler gånger är det med framgång. Den gången skulle jag vilja prova Bikramyoga, jag kan inte tänka mig något härligare än att kliva in i ett uppvärmt rum. Minst en gång, det är ett rimligt mål.

 

Bild1

 

 

För att bli lite pepp scannade jag nätet efter yogakläder, det är mycket rea nu och mycket utplockat men jag skulle mer än gärna yoga i de här. Lila yogabyxor i caprimodell och matchande Lila sömnlöst linne. Givetvis på en Svart Yogamatta
   

   

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.