Fotograf sökes – Vill du samarbeta?

IMG_0115

 

Jag söker samarbete med fotograf alternativt annan modebloggare för att höja kvaliteten och kvantiteten av bilder i bloggen. Jag behöver någon som precis som jag behöver bilder, antingen för att du vill utvecklas som fotograf och regelbundet ta bilder eller någon som jag som behöver streetstylebilder/dagens outfit och är grym på att fotografera men har svårt att få till det på egen hand. Själv har jag pluggat fotografi och jag ser gärna att även du har bra koll.

Nytt år nya utmaningar!

Du som vill plåta och/eller vill bli plåtad – kontakta mig via mail så kan vi höras/ses och se över möjligheterna.

Min mail hittar du under Contact högst upp eller här till höger i bloggen.

Tags from the story
,
Written By
More from Tove Castor

Chanel cream blush Cheeky

Jag måste få visa den lilla pralin som jag var tvungen att...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *