VISUALISTERNA

Full fart i helgen!

Att jobba som Frilans innebär för mig att jag jobbar mycket men att jag inte har någon arbetsplats. Här ser ni mitt frilanskontor – Dramaten! Dramaten är mitt kontor, min hjälpreda och min räddare i nöden. Jag tror inte ni kan föreställa er hur mycket bärande, släpande och spring det är för att sedan spendera en dag i studio eller på location och plåta. En dag på plåtning innebär ofta två dagar plock och en halv dag returer (om man har tur). För att få till det jobbar man sena kvällar och tidigar mornar. Men det är det värt om bilderna blir bra!

Allt som oftast glömmer jag bort att ta bilder till bloggen men jag jobbar på det. Ni får gärna lämna en kommentar och berätta vad ni gärna vill se och läsa om! Just nu ligger jag med benen upp i soffan och smuttar på ingefärsvatten – hösten sätter sina spår!

Min ”Häromdagens” består av Jeansdress/overall från H&M denim concious, Jodphurs Acne Studios, Kappa Gina Tricot och väska Alexander Wang.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.