VISUALISTERNA

Get shit done!

IMG_7166

Äntligen fredag!

Nästan varje dag, läs tidig morgon, säger vi godmorgon till varandra jag och min ”partner in crime” Karin Uggla via Instagram. (Ni som är inrednings intresserade borde ta en titt på hennes instafeed @karin_uggla eller blogg) Inte så att vi skriver godmorgon till varandra utan genom att vara aktiv, vi gillar varandras bilder, lämnar en kommentar i någon annans feed och @:ar varandra när är något vi vill visa. Så känner i all fall jag. I morse stod det att läsa ”Get shit done”, det var nog inte en uppmaning till mig men det räckte för att jag skulle kavla upp ärmarna. Och det har jag gjort sedan dess – fått saker gjorda. Men herregud vad mycket saker som ska göras och vad lite tid man har. Först ut var en lämning till en kund och ett par texter som behövde översättas, nu är jag mitt i redigering av bilder och att skriva texter till dem och snart ska jag ta fram symaskinerna igen och göra några sista ändringar inför nästa vecka.

Just nu: Kaffe och blogg vid köksbordet. Klädsel: Skinnbyxor och grå college från Obey.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.