LIFESTYLE - TOVE CASTOR,  MIN STIL - TOVE CASTOR

Glad, trött och på väg igen

   
 

Modeveckan är över, det har varit fantastiskt roligt…och utmattande. Jag har varvat visningar med jobb och möten och om man skulle tracka min väg på en karta skulle det se ut som ett flipperspel. Ett flipperspel med glad, snabb och pockande musik. Här är vi på väg till årets andra pressvisning med jultema. Jag har 10 timmar kvar som flipperkula men är glad för det. Jag får vara med om så mycket roligt och träffa så många härliga människor. Idag bär det av till Optikmässan med två specialprintade bågar från Lumitoro,nyss utskrivna på en 3D printer samt broderade bågar, ornamenterade och virkade bågar, inte vardagsmat men ändå min vardag. Efter Optikmässan fortsätter dagen på Tessinska Patalset där 250 kvinnor ska mingla och få ta del av ytterligare en visning jag också jobbar med.  Kanske kommer jag drabbas av Post catwalk syndrome?

Btw. Jag har nytt linne från KappAhl’s K by KappAhl kollektion. I siden! (Läs mer om Kby här) Byxor/Rodebjer, Väska/Louis Vuitton, Solglasögon/RayBan Synoptik, Ballerinor/COS 

En kommentar

 • Profilbild

  Alvis

  Hej! Vilken jättefin och läsvärd blogg du har, Verkligen! 🙂

  Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.

  Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? SE DEN GÄRNA!!

  Ha en bra dag, Kram! ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *