VISUALISTERNA

GOING AND GOING

20131106-165016.jpg
Jag lever mina dagar som jag vore en Duracellkanin. Ni vet den där rosa kaninen i Duracellreklamen som fortsätter springa när alla andra kroknar. Eller som en sådan där leksak som har ett vred i ryggen och som man vrider upp och så åker de tills kraften tar slut och så får man vrida upp igen. Vill man jobba som stylist måste man ha spring i benen. Och om man varvar stylist med dekor då är det som ett crossfitpass dagen lång.
Men attans va roligt det är, fast man blir helt slut i både knopp och kropp.
Idag har jag gjort en hel del plock inför en omskyltning och gjort en massa returer från plåtningen i måndags allt medan min assistent (högerhanden, inte har jag en assisten) skyndat med och roddat det portabla ”Iphonekontoret” och planerat in en massa nya spännande saker. Både åt mig själv och andra 🙂
Den här lilla Duracellkaninen ska ladda batterierna nu för i morgon är första dagen på resten av mitt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.