FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

HAMNADE PÅ NYÖPPNADE CHANEL 

Det var inte alls planerat men efter frukosten hos Marc Jacobs hamnade jag hos Chanel som precis öppnat i Sthlm. Det är en helt annan typ av shopping att gå till Chanel, Louis Vuitton och de andra internationella high end märken. Här går man inte bara in och tittar, provar skor eller klämmer på en väska utan man väntar lydigt på att bli insläpp och väntar sedan lika lydigt på sin tur men när man väl får hjälp, då får man verkligen hjälp. Då har du har deras fulla uppmärksamhet.

Jag kunde inte motstå att gå och prova de Slingbacks jag skrev om häromdan och oj vad sugen jag är. Idag var jag sugen och blev snabbt inställd på att blunda och slå till…men. Men. Från det att jag skrev om dem häromdagen har jag hunnit bli, om än mer, förälskad i samma modell men med låg klack och de fanns så klart inte. Jag vet faktiskt inte ens om de fortfarande finns, någonstans, men idag var de med klack inte det ultimata köpet så jag avstod. Nu är jag officiell antingen vuxen, bortskämt kräsen eller urbota dum. Your choice. 

 

 

Men på tal om vart det är värt att placera sin pengar så behöver man aldrig tveka när det kommer till klassiker inom väskor, skor och accessoarer. Det här är en klassiker av rang! Jag kommer sova oroligt på det här beslutet för jag vacklar redan på om jag verkligen gjorde rätt. Jag är nämligen ganska säker på att de säljer slut redan innan helgen. Kanske redan idag. Men jag gamblar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.