VISUALISTERNA

Helt tom i huvudet

IMG_6099.PNG
Jag är inte så bra på att vara ledigt. Jag är inte så bra på att vara borta från stan. Vad jag har kommit fram till på min lilla getaway är att jag ska tänka mindre, göra mer och att jag mår bättre när jag får intryck. Kreativa intryck. Konst, mode, stil, trend, färger, former, hår, knasiga tankar och allt det där som till vardags snurrar i min vardag. När är nästa event? Thank God att vi har casting på onsdag och att jag har ett planeringsmöte imorgon och kundmöte innan castingen på onsdag och att jag däremellan hinner springa en sväng på stan och kolla på vad för Pre Spring som kommit in. Annars vet jag inte vad jag skulle ta mig till ikväll.

NU slutar jag tänka jag är ju bara nöjd med de beslut jag fattar när jag går på magkänslan eller habegäret i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.