FASHION - TOVE CASTOR

H&M Studio – Ready to wear

Det har nu blivit tradition att H&M visar H&M studio under modeveckan i Paris. H&M Studio släpps sedan under kommande höst som vanligt i utvalda butiker, det är ju inte varje dag ett highstreet märke (kedjorna) visar på modeveckorna. Mig veterligen bara är det bara H&M som under modeveckan i Stockholm visar H&M Design Awards och alltså verkligen tar på sig stora skor och tar sin egen kollektion till Paris. Paris. Här är mina favoritlooks inför hösten 2015.

Bild1

Minimalistiskt i svart och vitt. Monokromt är alltid snyggt. Gillar skorna – både den moderna snowjoggingen och sandalen med strumpor i. Den vita byxan är snygg och 90-talsklänningen över byxan.

Bild3

Sportigt med en slimmad hängselbyxa som får mig att tänka på 70-talets slalom outfits. Samma snygga sandal och härliga knits. Dipdye-tröjan till höger kommer springa ur butikerna.

Bild2

 

Pälsen, visst är den grym! och så de snygga snowjoggingsen igen. Både den höga och låga varianten är snygga och jag börjar redan längta efter ett par i vinrött. Pälsen den skulle jag gärna ha nu. Till de utsvängda jeansen och boho-klänningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.