FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Hösten hos Edblad

Edblad showroom var ett av de vackraste av alla de jag besökte förra veckan. Vilken fantastisk lokal. I ett av annexen till Riddarhuset precis på Riddarhuskajen har de sina kontor och vilka vackra lokaler, vackra fönster och vilket härligt ljus. Det tillförde en hel del känsla när de visade upp sina nyheter inför hösten och trots att Edblad är synonymt med smycken för mig föll jag mycket för deras inredningssortiment och kommer på mig själv med att kläderna var det jag tittade minst på. Inte likt mig. Här är mina absoluta favoriter.

IMG_7164

Ringar i poetisk färgskala att mixa och matcha som man vill eller använda solitärt, så fina färgtoner.

IMG_7172

Armband med världskarta. Just världskartan tycker jag är brilliant!

IMG_7177

 

Superfina pendant-lampor med klädda sladdar. Rökfärgat glas och mässing, finare kan det knappast bli.

 

IMG_7180

Kylskåpsmagneter i en designvärdig variant.

IMG_7179

Förvarningsboxar i smutsiga pastelltoner och kökstextilier i nude. I nude! Shit Manhattan nu vaknar habegäret! Jag vill ha bordsduken, kökshanddukarna och allt det andra. Lyckliga jag fick en kökshandduk i nude i min goodiebag.

IMG_7184 IMG_7173

 

Sist ut så hade de riktigt snygga kängor och lågskor i skinn. Snygg finish, lagom vintagelook och alldeles perfekt rundade tår. Dessa kommer jag att titta närmre på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.