VISUALISTERNA

I wish – 20 december – Är det här fashion?

bakplat-35-x-25-cm

Det är frågan jag ställer mig själv när jag står i valet och kvalet när det kommer till detaljerna i en outfit. Självklart inte alltid mina egna outfits men när vi plåtar. Och på tal om plåtar så är jag i mitt esse just nu för det är baksäsong och jag älskar att baka. Småkakor mest. Jag knarkar också bakningsprogram på TV och jag är så sugen på lite bättre plåtar för helt ärligt, plåtarna man får med spisarna är ju mer till för pommes typ. Så efter att ha ägnat fredagskvällen åt att baka pepparkakor och planera för morgondagens bak blir dagens I wish den här grymma plåten. Kanske två till och med.

Kanske inte så fashion men väldigt mycket jag.

Varje dag fram till julafton lägger jag ut en ”I wish” – som en adventskalender – ett noga utvalt julklappstips av mig. Enbart baserat på vad jag gillar. Låt dig inspireras!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.