VISUALISTERNA

I wish – 21 december

Nu börjar det bli snuskigt. Lite så känns det. jag är inne på dag 21 och har friheten att önska mig vad jag vill, jag kan både drömma stort och smått för jag får önska mig vad jag vill. Idag har jag liksom inte lust att önska längre. Jag vill ha jul, jag vill sitta och mysa, spela spel med barnen och tindra med ögonen. Det är vad jag vill.

But I´m not a quitter så jag önskar mig…presentkort på Bio. Då ska jag gå på Madagaskar 3 med min yngsta, det har han pratat om i flera veckor.

SF_rod

Fast egentligen önskar jag mig tid, massor med tid, och att sopbilen inte hade kommit klockan 06.35 i morse och väckt även om det såklart är bra service att de kör extra trots att det är söndag för att tömma innan jul. Men en söndag morgon klockan 06.35…

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.