VISUALISTERNA

I wish – 22 december – Perfekta jeansens

IMG_5617.JPG

Jag lekte lite med mina boyfriendjeans för nåt år sedan. Japp jag lekte med både färg och kniv och sedan dess har jag inte hittat några perfekta men saknat ett par, ganska ofta till och med. Önskar mig därför de här från Rodebjer. o De har både boyfriend touch och mamma touch. Ni vet 90-tals momjeans varianten. De här från Rodebjer skulle jag styla med klackar i svart eller nude, ballerinor, flip flops eller ja, nära på vilja skor som helst. Så kan det vara när man säljer in en byxa till sig själv, man anar oändliga möjligheter.

Skulle heller inte ha något emot de svarta vida. Här är skomöjligheterna dock inte lika stora. Ser dem mest stylade med platforms eller Stan Smiths från Adidas. Ni hittar de svarta HÄR, med rabatt dessutom!

IMG_5616.JPG

Varje dag fram till julafton lägger jag ut en ”I wish” – som en adventskalender – ett noga utvalt julklappstips av mig. Enbart baserat på vad jag gillar. Låt dig inspireras!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.