I wish – 23 december – My Little Pony

image1xl

 

Jag har varit hästtjej av rang, på alla plan skulle jag vilja säga. Jag kan inte komma ihåg hur många My Little Pony jag hade, hur många stall och slott men jag kommer ihåg hur mycket jag äskade dem och fortfarande gör på något plan. Sedan red jag såklart på riktigt, jag fick min första häst som 7 åring och började på studs att tävlingsrida – hoppning – och fortsatte med det ända in på gymnasiet.

Just nu är jag inne i en fas då jag tittar tillbaka ganska mycket och jag kan inte låta bli att köpa allt som har med My Little Ponny som kommer i min väg, Så idag önskar jag mig den här tröjan som jag hittade på Asos. Som dessutom är nedsatt. Yey!

Varje dag fram till julafton lägger jag ut en “I wish” – som en adventskalender – ett noga utvalt julklappstips av mig. Enbart baserat på vad jag gillar. Låt dig inspireras!

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Tove Castor

Vad är en “fitting”?

Som jag berättade tidigare hat det stått “fitting” på schemat hela dagen...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *